Jaarvergadering SAKB, cursussen en Open Atelier

De jaarvergadering van SAKB KunstLokaal, gepland op vrijdag 17 april wordt verplaatst.

Omdat er nog te veel onduidelijkheden zijn over het verloop van de situatie in Nederland, kunnen we hiervoor nog geen vervangende datum vaststellen. Op de website en via de mail wordt u op de hoogte gehouden.

Cursussen en Open Atelier

Dit geldt ook voor het hervatten van de cursussen en het Open Atelier.

Houdt u de nieuwsberichten op de website in de gaten, dan bent u op de hoogte

lees verder

Bericht van het bestuur: maatregelen Corona

Het bestuur van SAKB KunstLokaal heeft na alle ontwikkelingen rond de verspreiding van het Corona-virus een beslissing genomen om alle activiteiten voor alle leeftijdsgroepen bij SAKB KunstLokaal per direct op te schorten tot in ieder geval 31 maart.

Het is een moeilijke beslissing geweest voor het bestuur, omdat juist kunst voor veel mensen een mooie afleiding is in deze rare tijden.

De recente overheidsmaatregelen zijn op gericht om de groei van besmetting af te vlakken, zodat de zorg zoveel mogelijk in staat blijft om besmette mensen te helpen

lees verder

AmateurKunstmarkt 2020

Oude Dorp

Ook dit jaar gaan we als SAKB KunstLokaal de AmateurKunstmarkt organiseren. Die zal zijn op zondag 7 juni 2020 van 12.00-17.00 uur in het Oude Dorp van Amstelveen.

Het wordt een gezellige markt waar amateurkunstenaars aan de kraam hun werk kunnen tonen en mogen verkopen. De opzet en omvang van de markt zullen hetzelfde zijn als vorig jaar. De kosten per kraam zijn € 35,- voor een hele kraam en als je Vriend van SAKB KunstLokaal bent, is dat € 25,-.

Het is ook dit jaar weer mogelijk een halve kraam te huren (kosten respectievelijk €20,- en €15,-)

lees verder

Nu ook druktechnieken als Open Atelier.

De Open Ateliers

Uniek voor de SAKB zijn de Open Ateliers. Deze zijn bedoeld voor mensen die graag tekenen, schilderen, boetseren of beeldhouwen, maar daar thuis onvoldoende gelegenheid of ruimte voor hebben.

De opzet van de Open Ateliers

Bij de SAKB Open Ateliers kun je op inloopbasis tekenen of schilderen, ook naar levend model, beeldhouwen en helemaal vrij werken.

U kunt hier de folder van de Open Ateliers downloaden (pdf-formaat)

lees verder

De SAKB-cursusfolder 2019-2020 in pdf-formaat.

U kunt een folder ophalen tijdens openingstijden in ons gebouw aan de Ouderkerkerlaan 15. 

U kunt ook hier de folder downloaden (pdf-formaat).

lees verder

Steun ons en word Vriend van SAKB KunstLokaal

lees verder

SAKB KunstLokaal (art studios)

Organization

About Us

Since 1975, the Stichting Amstelveense Kunstbelangen (SAKB) has been a centre of excellence for training and practicing the visual arts. We provide teachers possessing a thorough and contemporary knowledge of the visual arts which they can share with people who wish to gain more proficiency in this. In this way we contribute to the cultural development and enrichment of the Amstelveen region.

Mission

SAKB KunstLokaal wants to enrich the lives of people from the Amstelveen region through visual art, by being a gathering place where professional teachers, and amateur and professional artists alike are involved together and share in creating visual art

lees verder