Lezing Van Munch tot Nu

Scandinavische Kunst

Lezing door drs. Krzysztof Dobrowolsky-Onclin van Bureau Boeiend.

Wie kent niet ‘De schreeuw’ van Edvard Munch? Dit wereldberoemde schilderij of eigenlijk schilderijen (het zijn meerdere versies) is zonder twijfel het beroemdste schilderij uit Noorwegen en misschien uit heel Scandinavië. Dat is niet gek. Munch schiep een groot oeuvre en brak al tijdens zijn leven internationaal door

lees verder

Lezing Van Munch tot Nu

Nu ook druktechnieken als Open Atelier.

De Open Ateliers

Uniek voor de SAKB zijn de Open Ateliers. Deze zijn bedoeld voor mensen die graag tekenen, schilderen, boetseren of beeldhouwen, maar daar thuis onvoldoende gelegenheid of ruimte voor hebben.

De opzet van de Open Ateliers

Bij de SAKB Open Ateliers kun je op inloopbasis tekenen of schilderen, ook naar levend model, beeldhouwen en helemaal vrij werken.

U kunt hier de folder van de Open Ateliers downloaden (pdf-formaat)

lees verder

Atelierroute Amstelveen 2019

De Atelierroute Amstelveen vindt dit jaar plaats op zaterdag 5 en zondag 6 oktober van 11.00 tot 17.00 uur. Ook SAKB KunstLokaal zet haar deuren die dag open voor het publiek.

U kunt hier ons programma van de Atelierroute Amstelveen downloaden (pdf-formaat). U bent van harte welkom!

 

De centrale expositie voorafgaand aan de atelierroute is van 27 september tot en met 6 oktober te zien bij de Kunstuitleen Amstelveen op het Stadsplein

lees verder

De nieuwe SAKB-cursusfolder 2019-2020 is uit.

De nieuwe SAKB-cursusfolder 2019-2020 is uitgebracht. U kunt een folder ophalen tijdens ateliertijden in ons gebouw aan de Ouderkerkerlaan 15. Bovendien zal de folder verspreid worden bij openbare instellingen zoals bibliotheken in Amstelveen.

U kunt hier de folder downloaden (pdf-formaat).

lees verder

Wordt Vriend van SAKB voor 10,- tot eind 2019

Wordt u nu vriend van SAKB KunstLokaal? Dan betaalt u € 10,- tot eind 2019. U kunt zich opgeven via deze pagina.

We zijn heel blij met jouw vriendschap want met jouw steun kunnen we ons gebouw draaiend houden en voor jong en oud culturele evenementen blijven organiseren.

Voor een heel jaar (januari-december) betaalt u € 37,50.